top of page

Praktisk

Alt hvad du har brug for, for at få 2 skønne sommerdage på Kjøllergaard.

Østpå folkefest -12.jpg

Billetter

FORSALG: 1 dag (229 kr.) - begge dage (329 kr.)

I DØREN: 1 dag (249 kr.) - begge dage (349 kr.)

Få adgang til over 25 koncerter, mere end 12 talks, kunst, mad, natur og meget andet lækkert.

tipi_2.jpg

Overnatning

Eget telt eller glamping

Du kan overnatte på Kjøllergaard i forbindelse med ØSTPAA festival - enten i eget medbragt telt eller i opslået glampingtelt med senge. Campingpladsen er en lille blomstermark kaldet "Verdens Ende", som du finder ved at følge en lille sti gennem fredsskoven. Der vil være bad- og toiletfaciliteter i fællesvogne.

Priser for 2 nætter:

Plads til eget telt: 150 kr. pr. person.

Glamping-telt (2 - 4 pers.): 1.500 kr. UDSOLGT!

Østpå folkefest -17.jpg

Transport

Bornholm er tættere på, end du tror.

Kom nemt og hurtigt langt ud på landet.

 

Vejen til Bornholm

FLY: Flyvetid Kbh - Rønne: 40 min. med DAT: mere info.

FÆRGE: Kør selv til Ystad i bil eller tog og tag BornholmsLinjen til Rønne (sejltid: 1 t, 20 min.) mere info, eller tag Kombardoekspressen

hele vejen: mere info.

Fra Rønne til Østermarie

BIL: Kør til Lyrsbyvej 32, 3751 Østermarie. Du kan parkere i vejkanten ca. 100-200 meter fra festivalpladsen eller købe en 1 dags-parkering klods op ad pladsen for 45 kr.

SHUTTLE: Der kører shuttlebus/van mellem Rønne, Østermarie (hvor der kan skiftes til offentlig bus) og festivalpladsen. Shuttleservice er mod betaling. Mere info kommer snart.

OFFENTLIG BUS: Rute 3 og 4 kører mellem Rønne og Østermarie og rute 9 kører mellem Gudhjem og Aakirkeby over Østermarie. Mere info.

Betaling

Mobilepay eller kontanter

Du kan betale med kontanter og MobilePay ved indgangen og ved samtlige ØSTPAA-barer og kaffebar. Øvrige madboder og vogne kan have andre betalingssystemer.

 

Der er ingen hæveautomater på festivalpladsen.

Østpå folkefest -27.jpg
Østpå folkefest -20.jpg

Regelsæt

Tryg og ren festival.

ØSTPAA festival er en lille hyggelig og uhøjtidelig festival, hvor vi hjælper og støtter hinanden og alle sammen er med til at skabe to trygge og rene sommerdage. Ingen tis på hegnet, ingen skrald på jorden, ingen aggression - kun kærlighed til naturen, kulturen og hinanden.

Frivillig

Vær med til at skabe Bornholms fedeste festival.

ØSTPAA festival er startet som en privat housewarming-fest mellem venner, og det er dét uhøjtidelige fællesskab, som du kan blive en del af. Hvis du har lyst til at være frivillig med hvadsomhelst, så send os en mail på:

bottom of page