top of page

PRAKTISK

LOCATION

ØSTPAA afholdes på Kjøllergaard (Lyrsbyvej 32) i Østermarie.

OVERNATNING

Det er ikke muligt at overnatte på Kjøllergaard under ØSTPAA. Der tilbydes forskellige on- og off-location overnatningsmuligheder til frivillige der ikke er bosat på Bornholm samt til artister.

BETALING

Det meste betaling i forbindelse med ØSTPAA sker via MobilePay. Dette gælder både køb af billetter samt køb af mad og drikke på stedet. Enkelte boder tager imod kontanter.

ADGANG

Det kræver adgang at komme ind til ØSTPAA. Køb din billet eller vær frivillig, og du vil ved ankomst ombytte din tilsendte billet til et armbånd. Der kan købes armbånd i døren, hvis der er flere til salg.

ARRANGØRERNE

Den frivillige musikforening Østersø Sonics, som holder til på Kjøllergaard, arrangerer ØSTPAA. Eventet er realiseret med støtte fra Sparekassen Bornholms Fond og Bornholms Regionskommune, mens Bornholms Tidende er mediepartner.

TRANSPORT

Du kan ankomme til ØSTPAA med egen bil, på cykel, knallert, MC, løbehjul eller på gåben. Der går busser i "nærheden" (ca. 15 min. gang fra Kjøllergaard). Der er ikke arrangeret sær-transport eller shuttle til og fra ØSTPAA.

ÅBNINGSTIDER

ØSTPAA​ åbner begge dage (d. 28. + 29.juli) kl. 11:00 og lukker begge dage kl. 01:30.

MÅLGRUPPE

ØSTPAA er et event for alle. Dog er der ikke særligt program, underholdning eller faciliteter for børn og børnefamilier. Den anbefalede aldergrænse er 16+ år.

HUSREGLER

ØSTPAA afholdes på det privatejede Kjøllergaard, hvor ejerne bor til daglig med deres 3 børn. Derfor er der skærpede husregler som bl.a. inkluderer: 

  • Ingen euforiserende stoffer af nogen slags.

  • Al toiletbesøg (både nr. 1 og 2) sker i toiletvogne - og ikke i naturen.

  • Enhver form for vold, trusler, chikane, hærværk eller anden forstyrrelse af den gode stemning medfører bortvisning.

  • Henkastning af affald på jorden medfører et oprydningsgebyr på 500 kr.

  • ØSTPAA er et røgfrit arrangement. Derfor henvises al rygning til de få særligt indrettede rygeområder eller udenfor folkefestens område.

bottom of page